Και ο… λαγός στιφάδο;

Καλέ μου φίλε, καλό μου αγόρι. Πόσο γρήγορα με δικαίωσες. Σε ευχαριστώ, έτσι κάνουν οι καλοί φίλοι. Το παρατράβηξες όμως, και όλες αυτές οι επιθέσεις καταλήγουν σε ανακοινώσεις τύπου Πράβντα!

Και καλά για τον πρόεδρο από το μεγάλο λιμάνι. Αυτόν τον έχετε …πρόχειρο για κάθε περίεργη στιγμή. Αλλά και τον καλό μας …λαγουδάκο; Τον άνθρωπό μας;

Και αυτός …ύποπτος για ενθάρρυνση αποστασίας;

Καλέ μου Αλέξη, τι ανοησίες. Αν αυτοί οι δυό ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ είχαν την διάθεση και την πρόθεση να το κάνουν, να είσαι βέβαιος θα το καναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Πάνω από 10 θα λεγαν αντίο, και με τρόπο σαδιστικό, ένας κάθε μέρα.

Φοβάμαι καλέ μου συμμαθητή πως σε παρασύρουν , και εκτίθεσαι.

Να, όπως έγινε καλέ μου και με τον Κατσίκη, στον οποίο δεν έκανε …μπούλινγκ ο ¨λαγός¨, αλλά οι δικοί σας, οι οποίοι ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ τελικά, για τον Ρουβίκωνα μιλάω… Άλλους είχατε καταγγείλει, άλλους είχατε …φωτογραφήσει, και ξαφνικά όλο αυτό κατέρρευσε. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. Δεν σου αξίζουν.

Μη φτιάχνετε λοιπόν …εφιάλτες, ο πεινασμένος δεν … μασάει και είναι πολύ επικίνδυνος μπροστά στην κάλπη. Από τάξιμο χόρτασε, έργα υπάρχουν; Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Προσοχή στα πιο κάτω:

Χτες έγιναν δύο ραντεβού, ένας φεύγει, στο σωστό χρόνο, ένας έρχεται… Στον …λάθος χρόνο.

Αλλάξτε τροπάριο, διαχειριστείτε το αλλιώς, το παιχνίδι τώρα αρχίζει…

ΥΓ. Θα μάθω και θα σας πω…