Οταν το κατσίκι …βελάζει

Καλέ μου Αλέξη, τι ήταν πάλι αυτό.

Ακόμα ένα αφήγημα της στιγμής κατέρρευσε σε μια ωρίτσα. Με…  σφάζουν φώναξε το κατσίκι, και άρχισαν οι σπέκουλες. Συμμαθητή μου είσαι πλέον πρωθυπουργός, τέτοιες γκέλες απαγορεύονται. Θα χάσεις και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας. Γιατί κάθε αντίδραση συνεργατών σου, με αυτό το περισπούδαστο ύφος γίνεται μπούμερανγκ.

Και αυτά τα παλιόπαιδα των ραδιοφώνων και των τηλεοράσεων μέρα νύχτα σε καταγράφουν. Και βάζουν το τότε και το τώρα και γελάει κάθε παρδαλό ή και γραβατωμένο κατσίκι. Σαν αυτό το όμορφο που έχω στη φωτογραφία…

Καταρχήν δεν υπάρχει αποστασία. Δεν φεύγουν από το ένα κόμμα για το άλλο, ανεξαρτητοποιούνται. Τεράστια η διαφορά και ο κόσμος δεν μασάει και τόσο… σανό που νομίζετε. Αύριο μπορεί να σας ξαναψηφίσει, σε άλλα θέματα πέραν της …Νότιας Μακεδονίας (πω πω, ξερνάει πολύς κόσμος).

Αν γίνει… αποστασία θα το καταλάβετε, να στε βέβαιοι. Και θα ναι και οδυνηρό.

Λοιπόν, σας κυνηγούν παντού. Σταματήστε το παραμύθι των ακροδεξιών και άλλων, γιατί έτσι βάζετε το ένα αυτογκόλ πίσω από το άλλο. Απλά ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ τον κόσμο, αυτό τον πάμφτωχο πλέον , εκεί που πονάει πολύ, στην Εθνική περηφάνεια. Και χάσατε σε μια νύχτα το …Λευκό προπύργιό σας, την Μακεδονία! Αυτήν που ΛΑΤΡΕΥΕΙ τον Σαββίδη. Θέλατε Μελισσανίδη, θα σας ψηφίσει η … Νέα Φιλαδέλφεια!

Η Γερμανία θέλει 10 με 15 εκατομμύρια εργάτες, κι όμως σας ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ να υπογράψετε επαναφορά των μεταναστών. Τσιμπήσατε. Δεν θέλει καλέ μου τέτοιους εργάτες, θέλει Έλληνες!!! Ξύπνιους, με φιλοδοξίες, και αυτούς θα παίρνει. Επιστήμονες. Μείνε εσύ με όλες τις φυλές του… Ισραήλ και άστους αυτούς να μαζεύουν τα πιο έξυπνα μυαλά της κοινωνίας μας. Θα μαστε μια τέλεια χώρα σε λίγα χρόνια.

Θα χουν όμως …ελληνική παιδεία όλοι αυτοί οι μαχαιροβγάλτες. Πω πω, μα πόσο ρατσιστής είμαι…

Καλέ μου συμμαθητή, σε τρέλανε η εξουσία, κάνεις το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Προλαβαίνεις. Παρουσίασε πρόσωπο ΣΟΒΑΡΟΥ ηγέτη και ξέφυγε από τους διάφορους Καρανίκες. Και από πολλούς άλλους κακούς συμβούλους.

Μείνε μονάχος στο παρόν σου να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται, πόσο ωραία το πρόβλεψε ο στιχουργός, και προετοιμάσου για την επόμενη μέρα, είναι σκληρή και επώδυνη η πτώση από ψηλά!

ΥΓ. Και τρίτο ραντεβού χθες βράδυ, σε κλειστό χώρο.