Ποιός θα… σπάσει πρώτος;

Αλέξη, καλό μήνα καλέ μου…

Καλός στα πλαίσια του εφικτού βέβαια. Γιατί ο Ιούλιος δεν θα ναι και τόσο καυτός, καταιγίδες θα χει, και μάλιστα διαρκείας.

Καταλαβαίνουν όλοι πως παίζεται (και παίζετε) το παιχνίδι.

Εσύ καλέ μου συμμαθητή, χτυπάς με νέο κόμμα, με… ξένα υλικά, Μίχαλος, Παπακώστα, Καραχάλιος και αρκετοί ακόμα, οι οποίοι όμως δεν είναι όπως τους φαντάζεσαι. Αλλά κάνουν …ζημιά, εκνευρίζουν τον Κυριάκο, και κάνει κι αυτός τα τραγικά του λάθη. Τσιμπάει…

Η άλλη πλευρά σε χτυπάει με τον δικό της τρόπο. Σκαλίζει… Αλλά και από μόνοι τους κάποιοι πολύ γνωστοί μας παίρνουν θέση. Και ετοιμάζονται, για την επόμενη μέρα. Για το όμορφο εδρανάκι των 7.000 ευρώ. Είναι γλυκό το μέλι για όλους όσοι θέλουν να σώσουν την πατρίδα!!!

Αποχωρούν από τους …ανεξάρτητους, και να τα νον πέιπερ και από τις δυό πλευρές, γελάνε όλοι οι δημοσιογράφοι. Γιατί όσο… έμπιστοι και να ναι, όσο κι αν δεν τους αφήνετε… παραπονεμένους, αυτοί τα ανταλλάσσουν μεταξύ τους και ολοι ξέρουν την ¨γραμμή¨. Τέτοια ωραία.

Καλέ μου Αλέξη, σου χα πει εδώ και λίγες μέρες, πως το ποτάμι είναι βαθύ, πνίγηκε σε αυτό η Φώφη, το… γήπεδο είναι ελεύθερο να το αλώσεις! Το ζητάει και ο οργανισμός μερικών.

Εδώ θα σου δώσω μια πληροφορία, εκεί που ήταν να πας, πρόλαβε και πήγε άλλος, θα έχουμε σοκ διαφόρων ειδών.

Και αυτό που κάνεις με τον Κυριάκο πιάνει. Να δημιουργείς δηλαδή κλίμα… ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ, χρησιμοποιώντας τον Άδωνι, τον Σαμαρά, και όλους αυτούς να τους φέρνεις σε κόντρα με τον Καραμανλή. Πες πες, κάτι μένει.

Έτσι ο Κυριάκος τσιμπάει και βάζει …δικούς του παντού , ακόμα και στα πιο μικτά μαγαζιά για τα οποία πίστευε πως κάνουν πάρτι ο Καραμανλής και ο Σαμαράς, τόσο ανόητοι οι γύρω του!!!

Το χεις, δεν λέω και οι εκπλήξεις θα ναι διαδοχικές.

Θα είμαι εδώ και θα σας τα λέω, τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Εχεις καταλάβει πόσο …μετράω, μέχρι και πρώτο θέμα έκαναν το Σάββατο όσα σου αποκάλυπτα τις προηγούμενες μέρες. Καλό καλοκαίρι, ο καλός σου φίλος, ο απόφοιτος του 10ου.