Όπως τα λέγαμε, ευχαριστώ ή… ξύπνα Κυριάκο!

Μάλιστα Αλέξη μου καλέ. Οφείλω να σε ευχαριστήσω γιατί με κάνεις μάγκα. Παίζουν ακριβώς, λέξη λέξη ό,τι σου έγραφα στα πρώτα κείμενα εδώ. Επίσημη γραμμή της Πειραιώς μιλάμε. Μη νομίζεις πως το χουν κι αυτοί. Με το πως θα βολέψουν κανένα δικό τους ασχολούνται. Σε κάθε επίπεδο και ειδικά στα ΜΜΕ, γελοιότητες δηλαδή.

Σας μιλούσα λοιπόν καλέ μου για …βόμβα. Την έβαλε ο Καμμένος, γλυκά γλυκά, και καλά… προειδοποιητικά, χαχαχα. Είναι τόσο μα τόσο προβλέψιμοι οι δικοί σου, σε όλα. Δεν μπορούν να σε πιάσουν ακόμα…

Το έργο εξελίσσεται όπως το χαμε πει. Λέγεται (δήθεν) αποστασία, εσύ μαζεύεις τους κεντροαριστερούς, και ο συνέταιρος, ο Πάνος τους δικούς του, διάφορους δηλαδή , από …παντού.

 

Ταυτόχρονα, σπρώχνεις και τους δυσαρεστημένους της ΝΔ προς την δημιουργία δικού τους κόμματος, τρυπάς από μέσα δηλαδή, και αρχίζεις τις δήθεν παροχές. Να ένα ωραίο πακέτο. Και στο βάθος τι; Έξοδος από την κρίση. Ουάου!!!

Ο άπειρος Κυριάκος, και με …βραδυνές εξορμήσεις, παρουσιάζει τα προγράμματά του, τα οποία φυσικά εσύ αντιγράφεις, οπότε που το πας; Στο πολύ απλό: τι Κυριάκος τι Αλέξης! Ποιος κερδίζει στο μπαλκόνι; Όλοι ξέρουμε… Κι εσύ φυσικά…

Όλο αυτό  το πακέτο φυσικά συν μείωση ή επιμήκυνση χρέους , συν πολλά μπόνους από τους προστάτες της Ευρώπης, δημιουργούν ένα κλίμα. Που λέει εκλογές κατά τον Καραμανλή (τον φίλο μου) στον Οκτώβρη του 2019.

Υπάρχει όμως και αυτός του 2018. Τα πετάμε όλα στον άπειρο κομματικά Κυριάκο, και τρέχει να κλείσει τα θέματα που ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ. Κι ΕΣΥ θα φωνάζεις …εγώ τα είχα έτοιμα να γίνουν αλλιώς!!! Τσιμπάει ακόμα και ο …κοψοχέρης. Τσιμπάει.

Είδα το υπουργικό Συμβούλιο, ωραίες φιέστες κάνεις καλέ μου συμμαθητή, πρέπει να σε έχει τρελάνει η ρουφιάνα η εξουσία. Γλύκα είναι η ρημάδα. Όπως κι αν έχει , εγώ είμαι εδώ και παρακολουθώ για σένα. Θα στα λέω όλα.

ΥΓ1. Μην ανησυχεί ο Κυριάκος, δεν θα ναι αρχηγός ο Μίχαλος

ΥΓ2. Κρίσιμο το Σαββατοκύριακο, τρία τα ραντεβού!!!

ΥΓ3. Πάνε φουλ πάλι για 153…

ΥΓ4. Εχω ένα γι αυτούς που αντιγράφουν: ΔΕΝ ΑΛΛΛΑΖΕΙ τίποτα στις μετεγγραφές φοιτητών, θα ισχύσουν τα περσινά. Αυτά

ΥΓ5. Μη με αντιγράφετε ρε τρελοκομεία, θα σας πάρει χαμπάρι, και τότε θα μάθει πολλά…