Αλέξη, μήπως… χάσαμε;

Καλέ μου συμμαθητή, σε άκουγα και δεν το πίστευα. Τόσα λάθη σε τόσο λίγη ώρα; Και τόσο άστοχη στρατηγική;

Από εσένα , τον μετρ σε αυτά τα θέματα!!!

Λοιπόν, καλέ μου φίλε, όσοι σε οδήγησαν σε αυτό το τεράστιο ολίσθημα, θέλουν κλοτσιές. Έξω από το Μαξίμου, σε ένα βράδυ.

Να θυμάσαι, τα κάστρα πέφτουν από μέσα και από τους γλείφτες. Το ζησα κι εγώ τελευταία ως εμπειρία, όταν πρέπει θα μιλήσω. Όταν μάθω δηλαδή πόσο «πουλήθηκα» και αν άξιζε τον κόπο.

Είναι νόμος στον …πόλεμο ο αιφνιδιασμός, κι εσύ κατέβηκες στο …γήπεδο απολύτως προβλέψιμος!!! Μια από τα ίδια, από αυτά που κουράζουν και στην πορεία ενοχλούν και λειτουργούν με συμπάθεια προς τον αμυνόμενο.

Κατάφερες το απίστευτο, να συσπειρώνεις κι άλλο κόσμο δίπλα στον Κυριάκο. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που δεν είσαι και στα πάνω σου, και αυτός βλέπει να φυτρώνει κάτι από την δεξιά πλευρά του, μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής.

Όταν δίνεις την εικόνα πως ενοχλείσαι τόσο από την παρουσία του, τι θα σκεφτούν οι απέναντι; Πως τον φοβάσαι, και ξέρω καλά τι φοβάσαι. Ότι και ο Πάνος Καμμένος, πολλοί κάνουν όνειρα για … γουνάκια! Δεν θα ναι και το καλύτερο. Και καθόλου ηθικό, πλην όμως δίκαιο, λένε αυτοί που το έχουν στην άκρη του μυαλού τους.

Κάπου άκουσα να λένε πως σε ΚΟΥΡΔΙΣΑΝ καλά οι σύμβουλοί σου και όπως πάντα – είσαι καλός σε αυτό- πυροβόλησες. Όμως όλο αυτό παρακούρασε, και γίνεται μπούμερανγκ.

Ξέρεις τι έλεγε ο άνθρωπος που εξέθρεψε την … γάτα των Ιμαλαίων, ο μέγας Χρήστος: Ένα χτύπημα και καλό!!!

Και φυσικά απρόβλεπτα.

Αν και όλο αυτό μου μοιάζει για προπόνηση ενόψει εκλογών. Θεέ μου, μιλάμε για πολύ μεγάλο ΜΑΤΣ, τι Μουντιάλ και πράσινα άλογα, εκεί θα παίξουν οι μεγάλοι παίκτες! Ο Ψεύτιτς, ο Παραμυθαντόνα, και από τις δυό πλευρές, αλλά πολύ φοβάμαι πως θα το παρακάνεις και το καλό παιδί με το γλυκό χαμόγελο θα γίνει αντιπαθές.

Ξέρεις καλά ποιος έχασε κατά κράτος χθες, ο κύριος Καρτερός, λέω εγώ και ΑΜΕΣΑ θα τον οδηγούσα στην έξοδο, κι εσύ το σκέφτεσαι, το ξέρω, μη το διαψεύσεις, οκ; Και ευτυχώς που έγινε τώρα, ίσως να προλάβεις.

Θα σου αποκαλύψω τι ΕΤΡΕΜΑΝ στην απέναντι όχθη και θα καταλάβεις γιατί έκαναν πάρτι μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Και ξέρεις καλά καλέ μου συμμαθητή πως έχω την από πολύ ψηλά πληροφόρηση…

  1. Σε περίμεναν ως ΗΓΕΤΗ. Κύριοι έβγαλα το κάρο από τη λάσπη, έβαλα την Ελλάδα σε Ευρωπαική τροχιά
  2. Περίμεναν να διαγράψεις τον παλιό Τσίπρα των υποσχέσεων, των ψεύτικων και να μιλήσεις ΜΟΝΟ για Οικονομία και για ΟΡΑΜΑ
  3. Σε περίμεναν ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! Μακριά από προσωπικά. Με λόγο, με άποψη.
  4. Σε περίμεναν να προσφέρεις ελπίδα, και να μην ασχοληθείς με τα ταπεινά.

Είχες την μεγάλη ευκαιρία, και σε έβαλαν οι ΤΡΑΓΙΚΟΙ σύμβουλοί σου να παίξεις σε γήπεδο παγίδα.

Στην επόμενη φάση, από το μπαλκόνι μπορούσες να πεις και κάτι παραπάνω, να συσπειρώσεις τον κόσμο σου, αλλά όχι τώρα. Κι έτσι ο Κυριάκος πήρε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο. Τον ενίσχυσες και εσωτερικά, έκανες και ζημιά στον Μειμαράκη.

Έμαθα πως θα αλλάξεις πορεία, πρώτα πρέπει να αλλάξεις τους άσχετους. Πληροφόρησέ με σε παρακαλώ για τις αλλαγές, τρελαίνομαι για αποκλειστικά σαν αυτό που δημοσίευσα χθες, μισή ώρα πριν το αποκαλύψει ο Μητσοτάκης. Να προσέχεις…