Το …παιχνίδι μέσα από τα …αποδυτήρια!

 

Και τελικά ούτε ο Αλέξης έπεσε, ο Πάνος επουλώνει τις πληγές του και όπως τα λέγαμε, «ευχαριστώ ή… ξύπνα Κυριάκο» στο προηγούμενο post ο Κυριάκος δεν ξύπνησε.

Μπορεί να ήταν καλύτερη η εμφάνιση του στην Βουλή την Πέμπτη, ύψωσε τους τόνους, ήταν αρχηγικό το ύφος του, με τον αέρα της διαφοράς των τελευταίων δημοσκοπήσεων, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελε η βάση, αλλά αυτό που επιθυμούσε η ηγετική ομάδα των συμβούλων του. Κι αν δεν ακούς την Βάση, δεν θα σε ακούσει ούτε αυτή. Θα πέσεις κάτω από την …βάση στις εξετάσεις.

Εξηγούμαι καλέ μου Αλέξη.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν διαβασμένος, ήταν προετοιμασμένος, αλλά ήταν στο «χθες».

Καλώς ή κακώς ο λαός στην μεταμνημονιακή Ελλάδα, αναζητάει το επόμενο «ψέμα» ή τον επόμενο «ψεύτη» και δεν το εννοώ με τους όρους της εξαπάτησης, αλλά με το …όραμα και τις προοπτικές που θα δώσεις για το μέλλον.

Και δυστυχώς για την ΝΔ εσύ Αλέξη, έδειχνες το μέλλον, «πες το ναι κι ας είναι ψέμα» που λέει και το άσμα, κι ο Κυριάκος μας έλεγε για το παρελθόν. Μέγα σφάλμα. Κανένας δεν έψησε …γκόμενα, πολύ περισσότερο την εξουσία χωρίς τάξιμο. Τι έλεγε, πόσο κακός ήταν ο προηγούμενος …εραστής.

Πως ο Αλέξης δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, πόσο καλά πήγαινε η οικονομία πριν ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρα (αυτό κι αν πάλιωσε) λες και αν βρει δουλειά τώρα αυτός που είναι άνεργος από το 2010 θα θέλει να θυμάται τους πίνακες της οικονομίας το 2014, τα capital control, ή το αν πάρει 20€ αυξηση και δεν κοπεί η σύνταξη του;

Κυριάκο αν ακούς τους συμβούλους κι όχι την βάση, θα μάθεις με τον άσχημο τρόπο ότι η φύσις απεχθάνεται το κενό, κι εσύ αφήνεις τεράστιο άνοιγμα στον Καμμένο να παίζει μπάλα. Ακόμη κι αν δεν το κερδίζει σε ψήφους το χάνεις εσύ σε «αναποφάσιστους». Να το προσέξεις, Κυριάκο.

Οι σύμβουλοι του Κυριάκου Αλέξη,  εστιάζουν κατά το Μαξίμου, στα «μεγάλα», που αφορούν 2-3 επιχειρηματίες, και το ακροδεξιό ακροατήριο, έτσι έμαθαν στο ΛΑΟΣ (αλήθεια που είναι το ΛΑΟΣ σήμερα;) κι όχι αυτό που ενδιαφέρει τους συντηρητικούς ψηφοφόρους και έδωσε τις νίκες και τα 45% στα 90s και τις κυβερνήσεις του Καρμανλή β΄. Αυτό εκτιμούν, αυτό μαθαίνω και το καταγράφω. Δεν κολλάω, και μαθαίνω πάντα από πολύ ψηλά. Τι άλλο βλέπει το Μαξίμου και πανηγυρίζει; Θα σας πω φυσικά και με απόλυτη πιστότητα:

«Η βάση της ΝΔ είναι ευαίσθητη στα θέματα Εθνικά, διαπλοκής, θρησκείας και νταβατζήδων και ο Κυριάκος βάζει αυτογκόλ σε όλα και αφήνει τον Καμμένο να παίζει μπάλα! Στα Εθνικά ο Καμμένος λέει ΟΧΙ, και ψαρεύει (βλ.λ. Όπως τα λέγαμε, ευχαριστώ ή… ξύπνα Κυριάκο!) ο Κυριάκος αναμασάει ότι δέχεται σύνθετη ονομασία, αλλά όχι την συμφωνία του Αλέξη, δηλαδή μια δικιά του θα δεχόταν. Ενώ όσο και να δικαιολογούν την επίσκεψη της Ντόρας στον Ερντογάν, οι φωτογραφίες δεν θα είναι διόλου κολακευτικές επικοινωνιακά (θυμάστε τα στεφάνια του ΓΑΠ και το Καραμανλή β΄ στο μνημείο του Κεμάλ; Το ίδιο θα πάθει)». Αυτά λένε και γελάνε κάτω από την …γραβάτα τους. Γελάνε και εκτιμούν πολλά ακόμα. Θα πω και δεν θέλω Αλέξη διαψεύσεις. Υποστηρίζουν:

» Στην διαπλοκή έσπευσε πρώτος να καλύψει όλους τους εμπλεκόμενους στην Novartis και σε άλλα σκάνδαλα, αντί να περιμένει την δικαιοσύνη, οπότε τώρα έστω κι ένας να δικαστεί θα έχει πρόβλημα. Στα θρησκευτικά στοχοποίησε τον Φίλη, που πράγματι εκπροσωπεί ότι απεχθάνεται ένας δεξιός, αλλά δεν κάλυψε τον Ιερώνυμο (το έκανε ο Καμμένος κι αυτο) κι έτσι όταν ο πονηρός Αλέξης καρατόμησε τον Φίλη έμεινε χωρίς εχθρό, και τέλος στα ΜΜΕ, δεν υπάρχει νεοδημοκράτης που να έχει ξεχάσει τον πόλεμο που έχει δεχθεί από τους γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους, επί ΠΑΣΟΚ, ίδιο από το 1996.

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει καταλάβει σε ποιο εκλογικό σώμα απευθύνεται η ομάδα που τον συμβουλεύει; Γιατί στην βάση της ΝΔ δεν απευθύνεται…»

Αλέξη, δεν ξέρω πόσο μέσα θα πέσετε, αλλά πολλά παιχνίδια κρίνονται στο αυτογκόλ!!! Κι αυτό είναι υπέρ σου, ισχυρίζονται οι δικοί σου.

ΥΓ1. Ο Κυριάκος ασχολείται πως θα βολέψει κανένα δικό του, λένε οι δικοί σου . Ισχύει! Εχω μια υποψία, παίχτηκε διπλό παιχνίδι, χαχαχα, με δικό του άνθρωπο ο οποίος πήρε μια θεσούλα και άνοιξε μια πορτούλα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Μαύρε Κυριάκο!!! Αν είναι έτσι, που είναι καλά που κανες, χαχαχα…