Δώσατε, δώσατε ή να φοβόμαστε και για την Καλαμάτα;

Καλέ μου συμμαθητή, καλημέρα, σου έλειψα δυο μερούλες, αλλά δεν γίνεται κάθε μέρα να έχω και κάτι που να αξίζει τον κόπο.

Λοιπόν, αν είσαι οκ και δεν μας λες ψεματάκια, πες μας τι έχεις δώσει να ξέρουμε κι εμείς, έχω να κάνω μια εκδρομή στην Ήπειρο, να πάρω διαβατήριο μαζί;

Εγώ αρχίζω να πιστεύω πως μάλλον χρειάζομαι γιατί όλα είσαι ικανός να τα παραδώσεις, στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης. Ο …Τσε είσαι όχι κανένας Κολοκοτρώνης, τρε μπανάλ ο ήρωας που μεγάλωσε την Ελλάδα.

Μάλλον έδωσες και …δεν έδωσες, αλήθεια οι Αλβανοί που θα ψηφίζουν στις επόμενες εκλογές; Το κακό είναι πως μάθαμε πως… δινόμαστε πλακώσανε κι οι Τούρκοι, ακόμα και οι Τουρκόσποροι!

Πόρνη Εξουσία πόσο γλυκειά είσαι, τέλος πάντων, τα εσωτερικά μέτωπα διευρύνονται αλλά μην ανησυχείς, δεν βρίσκει φράγκο ακόμα αυτός που θα μπορούσε εξ ονόματος να ναι και …συγκυβερνήτης. Το πάει έξυπνα βέβαια, είμαι εδώ , φωνάζει ελάτε, περάστε κόσμε. Φυσικά δεν είναι μέσα κι αυτός που φαντάζεστε, ο κατά συνήθειαν εφιάλτης σας.

Πιο πολύ να φοβάσαι τον άλλον, αν και στο παρα 5 πάντα το γυρίζει… Τόσο άγαρμπα όμως που γελούν πολλοί μαζί του.

Και απέναντι; Εκεί τα δύσκολα θα ρθουν την στιγμή που δεν θα φαντάζεται κανείς. ¨Ελεγε ένας γάτος που ξέρει καλά, πως θα ναι ο πρώτος πρωθυπουργός που θα εκλεγεί χωρίς μια ψήφο από την οικογένειά του!!! καταπληκτικό και ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

Βλέπεις Μουντιάλ φαντάζομαι, αν και δεν έχεις και την καλύτερη άποψη για την μπάλα. Το ίδιο και ο αντίπαλός σου, πες του πως οι πιο μεγάλες ανατροπές έγιναν στο 90, γιατί ως τώρα ασχολείται με το πως θα βολέψει κανένα δικό του σε κανένα ξενοδοχείο, ενόψει διακοπών!!!

Θα τα ξαναπούμε, με όλους. Άμεσα καλέ μου φίλε…

ΥΓ1. Γελάνε μαζί του και οι κλητήρες…