Ο τερματοφύλακας από το Αμύνταιο…

 

Αλέξη το Μουντιάλ άρχισε και τελείωσε πριν καν το καταλάβουμε. Ετσι και η τετραετία σου τελειώνει, είτε τον Οκτώβριο, είτε τον Μάϊο ή ακόμη και τον επόμενο Οκτώβριο, αλλά ο τελικός θα γίνει και θα σφυρίξει η λήξη.

 

Χθες σου έγραψα «Εκλογές= Σωτηρία για όλους!» αλλά είσαι τόσο τυχερός, σαν την Κροατία ένα πράγμα, που μπορεί να αποκλειστούν όλοι, Γερμανία, Αργεντινή, Βραζιλία για να πας τελικό, να καταλήξεις δεύτερος και να είσαι σαν πρώτος, γιατί ο Κυριάκος θέλει για αυτοδυναμία και έτσι που πάει να κερδίσει και θα’ναι σαν…δεύτερος.

 

Τι σου λέω τώρα καλοκαιριάτικα, που ο υδράργυρος αγγίζει τα ύψη,  μπορεί το μουντιάλ να τελείωσε, αλλά τα μάτια μου ακόμη βλέπουν μπάλες και δίχτυα.

 

Η ομάδα του Κυριάκου σε μεταγραφές…πετάει!

 

Έχει τον Νεϊμαρ των καναλιών στο Φάληρο, τον Μέσι των εφημερίδων, τον Ρονάλντο των δημοσκοπήσεων του Σημίτη, τον Μόντρις του MEGA σαν εκπρόσωπο, αλλά….

 

Τι άλλα; θα μου πεις με τέτοια επιθεση και θα έχεις δίκιο

 

Αλλά …αλλά τι να κάνει την επίθεση ο Κυριάκος,  όταν έχει  άμυνα που μπάζει και τερματοφύλακα από το Αμύνταιο.

 

Γιατί και πεντάρα να φας Αλέξη, όταν ρίξεις κι εσύ πέντε σε άδειο τέρμα, τι είχαμε τι χάσαμε.

 

Βγαίνει, που λες, όλη ο ομάδα του Κυριάκου στο γήπεδο, με την τελευταία αποκάλυψη για τα αδέλφια του Τσίπρα, 4-0 από τα αποδυτήρια, οι παιχταράδες του.

 

 

Ελα όμως που έχει τον τερματοφύσουλα από το Αμύνταιο και τον αφήνει «ανοικτό» από παντού και ο Αλέξης σε πάει από σέντρα-γκολ σε σέντρα-γκολ και δεν μπορεί να πάρει κεφάλι….αυτοδυναμίας στο σκορ….

 

Βγαίνουν €250.000 τα δάνεια των αδελφών Καραμαζώφ, τρώει €629.000 τα δάνεια του τερματοφύλακα από το Αμύνταιο. Βγαίνει €300 η δόση των αδελφών σου, με ρύθμιση και στο μαθαίνουμε ότι ο  τερματοφύσουλας από το Αμύνταιο, δεν έχει πληρώσει ούτε €50 τα τελευταία 11 χρόνια! Παίζουν όλα τα δελτία στο σκάνδαλο σου, βγαίνει ο τερματοφύσουλας σε πάνελ, σαν ταύρος εν υαλοπωλείω και βρίζει διαιτητές, επόπτες μέχρι και τον πρόεδρο της UEFA κι όλο το διαδίκτυο ασχολείται μαζί του, οι μισοί να τον βρίζουν κι οι μισοί να του λένε, μπράβο…Με το σκάνδαλο;…Ξεχάστηκε

 

Δεν ξέρω τι του είπαν οι μάνατζερ του Κούλη, πριν του μοσχοπουλήσουν το παλτό, αλλά χωρίς άμυνα, όλη την Γαλλία να πάρει, εσύ Αλέξη το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κρατάς καθυστερήσεις και σκάνδαλα ανοιχτά υπάρχουν για την άμυνα τους…

 

Στο επόμενο…»Αλέξη πρόσεχε γιατί θα δείς τον Κούλη…Κυριάκο και θα τρίβεις τα μάτια σου»